luni, 14 noiembrie 2011

Nu mai suport programele TV !

Pur si simplu ma sufoca!Tot mai des evit sa tin televizorul, chiar si cand tai ceapa pentru ciorba-pe Realitatea Tv sau pe Antena 3..sau pe cine stie ce post cu mari pretentii de stiri.Pai..numai minciuni frate si muulta indobitocire!Pareri exprimate de atotcunoscatori ridicate la rangul de lege.Ori daca nu e cu "cunoscatori politici" e cu siguranta cu morti in accidente, in incendii, sau cazuti de la inaltime.Si toate acestea intrerupte de mici stiri pe larg despre tigani.Cum si-au taiat gaturile sau cum si-au spart geamurile.Dar nu ma intereseaza fratilor.
NU MA INTERESEAZA!Alte stiri nu mai sunt in tara asta???
A...am auzit acum la radio ca s-a castigat la 6 din 49 marele pot de 7 milioane de euro.Cum o fi sa castigi atatia bani?Nici nu-mi pot inchipui.Si nici macar ce as face cu ei.
Atat de mult imi doresc sa am propria mea florarie!Cred ca nimic nu as face mai cu drag!De undeva ar trebui sa o pornesc.Acum insa nu am nici banii respectivi si nici nu stiu bine ce e cu mine.Astept..astept sa vedem daca am vreo sansa in legatura cu posibila noastra acceptare in Ca.Sa vedem.Nu vreau sa ma agit prea tare, pentru ca sansele sunt mici.Dar pana la sfarsitul anului ar trebui sa ne dea un raspuns.Fie el cum o fi.

Tara asta m-a imbatranit inainte de vreme.M-a stors de puteri si de dorinta.M-a intunecat si m-a facut cenusie.Si mie imi plac atat de mult culorile, natura, pictura e care o realizeaza zilele acestea toamna pe strazi!

Bine ca ma regasesc in bucatarie.Fac tot felul de retete sofisticate.Gatesc cu placere si uit de nemernici!Sic!(cu i din a nu mergea!)

vineri, 4 noiembrie 2011

Atat.

Exista astenie de toamna?

Exista astenie de toamna? Sau doar ma simt eu depasita de viata?Depasita de mine si de viata asta care ma alearga toata ziua si toata noaptea prin ganduri care-mi vin rapid in minte.....ma incanta, ma determina sa accept cu bucurie lucrurile asa cum sunt, apoi brusc ma arunca rapid intr-o amara si adanca depresie.
In ultima vreme nu ma mai regasesc si as dori sa pot sa fac mai mult.Sa nu ma plafonez si sa oftez dupa agitata nerabdare pe care o am deobicei cand ma apuc de ceva nou.
Simt ca un gol in suflet si nu gasesc puterea de a ma bucura de nimic.Sunt sucita si la cel mai mic motiv imi rasar picaturi de toamna pe la coltul ochilor.
Acum ma tot gandesc din ce in ce mai des cat de tare mi-ar place sa ma ocup de flori .Si chiar sa am propria mea florarie.Asta insa inseamna multi, multi bani.Spatiul ar fi cea mai mare problema.Spatiile bune sunt foarte rare si deobicei foarte scumpe.
Si mai este o problema.Astept cu nerabdare sa vad daca mi se accepta dosarul de Canada.Asta ar schimba mult starea mea psihica.In mine ar fi o relansare.O noua provocare.As avea iarasi pentru ce sa lupt.As trai noi emotii, as dori iarasi sa lupt.
Pfuiiii..deci ma simt foarte incurcata si foarte dezorientata.Acum.Azi.Maine nu stiu ce va mai fi.
Indiferent de rezolutia celor din Canada si de banii din buzunarul meu imi doresc si imi propun sa fac un curs de florar la Timisoara.Chiar imi doresc foarte mult sa ma duc si sa invat mai multe despre aranjamentele florale.
In flori si in pictura ma regasesc cel mai mult.Ma relaxez si respir cu gandul aiurea.Munca pe care o fac ziua la serviciu doar imi asigura painea de pe masa.Si recunosc ....ca nici pe aia.Dar trebuie sa am un serviciu.Completez cacaturile de carti de sanatate si securitate in munca si cu gandul ma plimb  aiurea.Printre petele rosii aramii ce acopera strazile.Teii au ramas aproape goi.Si toata bogatia mirosului lor  a coborat pe strazile inguste.Afara e bine...o vreme blanda de toamna.Numai sufletul meu se zbate intre a fi ceea ce este si a-si cauta o noua motivatie.Sa iubeasca.Sa plece.Sa ramana.Sa creeze si sa iubeasca flori.Sa se inmoaie in culori si sa picteze.
Mai intreb inca o data : exista astenie de toamna sau ma apasa prea tare viata asta ?