luni, 27 februarie 2012

Am inceput pregatirea la franceza:)

De sambata, 25 februarie 2012 am inceput pregatirea la franceza.Mi se pare destul de greu sa nu ma exprim din prima in engleza si sa ma concentrez sa vorbesc in franceza.Mi se pare foarte greu sa ingropundeva engleza si sa aduc la suprafata ramasitele de franceza.Dar sper eu ca voi reusi sa recuperez.
Mai jos pun ultimele incercari de unghiute.

marți, 21 februarie 2012

Trebuie sa fac ceva

Pfffff.....trebuie sa fac ceva, cumva....Simt ca ma afund tot mai rau,ca imi fac viata varza.Nemultumirile si problemele care se aduna tot mai multe, ma aduc in pragul disperarii.Nu stiu cum sa mai fac si ce.
Mi se limpezeste, mi se clarifica tot mai mult neimplinirea mea, a noastra la locul asta de munca.Multa bataie de joc, neapreciere si injosire.Nu stiu cat mai pot suporta.Trebuie sa fac ceva, cumva.....trebuie sa gasesc putereasa ma desprind, trebuie sa fac naibii ceva cu viata asta a mea.
Trebuie sa o iau din nou de la zero....Iarasi de la zero, dar deja m-am invatat.Iar bataia de joc e prea mare, injosirea pe masura.
Have a nice day!

Aaa..am participat la Targul de Nunti.....Nimic impresionant.Altadata nu mai fac greseala asta.
Sus e o parte din masuta noastra de prezentare.

marți, 7 februarie 2012

Fluturasi de gheata

Afara cred ca sunt -15 grade.Foarte frig, geros....Si bate un vant ce viscoleste zapada.Eu tot incerc sa ma apuc de invatat la franceza, insa nu-mi gasesc timpul necesar .Si poate ca nici motivatia.Dar cumva trebuie sa ma ambitionez sa o fac.
Aseara m-am jucat putin.Mai jos si rodul muncii.













Toate cele bune !