vineri, 23 septembrie 2011

Fata cu reactiunea!

Azi am participat la Targul de Job-uri, organizat la Galati.In calitate de reprezentant al firmei unde lucrez.Adeca..strangeam CV-uri, spuneam cateva vorbe despre firma si ii incurajam pe tinerii deznadajduiti.
M-a intrtistat tare multimea aceea de tineri fara pornire si fara viitor.Nu stiu cat de bine pregatiti profesional erau toti acesti tineri, insa toti care mi-au lasat cate un CV pentru postul de agent vanzari, erau masteranzi sau absolventi de tot felul de facultati  si titulaturi pretentioase.

Mi-au zburat prin fata ochilor zeci de fete zambitoare, ratacite sau crispate.Era ca un joc .Oare cati dintre ei chiar au crezut ca lasandu-mi foaia aceea alba de hartie o sa aiba si o sansa?E multa lume disperata, multi tineri fara viitor.
Eu ma rog doar sa ni se accepte dosarul de emigrare, oricat de greu ne-ar fi acolo.Macar copiii mei sa nu treaca prin ce trecem acum cu totii.
Doritorii de job-uri erau interesati ce conditii de lucru sunt si care ar fi salariul pe care l-ar primi.Pai.....ce salariu???Le-am zis ca acesta se va negocia ulterior cu managerul institutiei.Daca ar fi stiut ce salariu am eu??!!!Cum naiba sa-i incurajez pe acesti bieti nebuni, cand eu insami nu mai am asteptari de la viata aici???!!

Have a nice day!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zic şi eu că: